Esa Kauppila

Sampo Terhon Virstanpylväspuhe

Sampo Terho kirjoitti: 

“Tuleva viikonloppu on... virstanpylväs... päätös ja uuden alku. Kenttä valitsee...tarvitsemme uuden alun. Olen ... kuullut laajasti kenttää....On...terävöitettävä...ärhäkämmin puolustettava...että neuvotteluissa sovitusta pidetään..Kentän täytyy saada ... tietoa...ohjelmatyötä. Siihen tulee muutos. ..on oltava ohjelmat kaikilta...osa-alueilta. Meidän on oltava puolue, jolla on vastaukset...Haluan johtaa... etulinjasta. Vain me edustamme...muutosta...muut puolueet...eivät uskalla.  Menestykseen tarvitaan uskoa, kovaa työtä, sitoutumista ....Vain yhdessä me...Edessämme on uusi alku. Hyvä alku....!”

Meidän on terävöitettävä, huolehdittava, että pidetään kiinni, ohjelmatyön tekemiseen tulee muutos! - Kaikella kunnioituksella tämä hajanainen joka suuntaa tähyävä puheenvuoro vaikuttaa ensisijaisesti epätoivoiselta yritykseltä. Valitettavasti.  

Käykö niin, että sanavalmis mutta käsittämättömän monotonisesti puhuva hahmo ottaa vallan tässä potentiaalisessa takiaispuolueessa. Mahdollisesti.  Eihän hän sentään ole lukutaidoton holocaustin kieltäjä. Luo itsestään kuvaa erityisesti älyllisesti orientoituneena, ja voi täten joutua ristiriitaan itsensä kanssa, jos kieltäytyy muiden esittämästä älykkäästä kritiikistä. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Tuota ristiriitaa itsensä kanssa on taidettu joskus odottaa ja sitten on odottamisesta luovuttu.
Nythän kritiikkiä alkaa tulla jo lähempääkin esim Huhtasaaren nostamisesta.

Käyttäjän KalervoNiementaus kuva
Kalervo Niementaus

S.L:"Nythän kritiikkiä alkaa tulla jo lähempääkin esim Huhtasaaren nostamisesta."

Miksei Huhtasaarta saa nostaa?

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Huhtasaari on tunnettu monesta hervottomasta lähes vaarallisesta ulostulosta. Pahin on tuki Bäckmannille ja muulle mv-uhkalle. Sitten on täysin käsittämättömiä (varsinkin opettajaihmiseltä) ulostuloja joissa jo noin tuhat vuotta tiedossa olleita luonnontieteellisiä faktoja käännetään nurin.
Olen nähnyt Huhtasaarikritiikkiä tälläkin palstalla joka ei taatusti ole vihreätä tai vasemmistolaista.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Sampo haluaa erota EUsta, mutta ei kerro mitä se tulee maksamaan. Kuinka paljon korot nousevat ja sitä kautta ihmiset kärsivät, varsinkin he joilla on lainaa.

1990 luvun lama ei ollut siihen verrattuna mitään.

Eli Sampo kerro eron hinta.

Käyttäjän MattiAhlstedt kuva
Matti Ahlstedt

Ottamatta kantaa perussuomalaisten pj:n valintaan.

Brittien ero EU:sta tuntuu venyvän hamaan tulevaisuuteen joten jos jostain ihmeen syystä Suomi saisi rattaat liikkeelle tässä asiassa niin todelinen ero silti tapahtuisi vuosikymmenien päästä jos silloinkaan.

EU on ansa josta ei noin vain paetakkaan.

Käyttäjän viljoh9 kuva
Viljo Heinonen

Juuri Terhon joka suuntaan hosumisen vuoksi Halla-aho vaikuttaa suorastaan herrasmieheltä. Terho tuottaa mitään sanomatonta uhopuhetta kuin puppugeneraattori. En tiedä, kumpi puheenjohtajaksi valitaan. Sen totean, että Terho on puheillaan lisännyt Halla-ahon mahdollisuuksia.

Käyttäjän EsaKauppila kuva
Esa Kauppila
Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

"Terho tuottaa mitään sanomatonta uhopuhetta kuin puppugeneraattori. "

****************************************************

Jaah, eli ei eroaisi siinä suhteessa Soinista ainakaan.
Ihan selvää IMHO on ollut jo pitkään että Halla-Aho voittaisi Soininkin vaaleissa suhteellisen helposti ( Soini taisi pelätä samaa ). Vielä helpommin luulisi Terhon kaatuvan.

Huonompi homma muille puolueille. Kannatus persuilla kaikella todennäköisyydellä lähtee kasvamaan.

Toimituksen poiminnat