Esa Kauppila

Trump kova twiittaamaan, mutta huono vastaamaan

Presidentti Trump on ohittanut median, ja puhuu suoraan kaikille, myös sinulle. Ajattelin, että hän haluaisi keskustella suoraan tavallisten ihmisten, meidän duunareiden kanssa, elitistisen median häiritsemättä. Niinpä aloin vastailemaan hänen aamutviitteihin.

Esimerkiksi, kun hän kommentoi “so called judge” tuomarista, jolla on työstään vuosien kokemus, vastasin: “Unbelievable.” “Fake news”, hän twiittasi. “Don’t blame media of fake news. You know, I feel you are living in it, in false reality”. Kun hän mainosti tyttärensä tuotteita, twiittasin pontevasti: “She is not a child. This is not good parenthood. Unethical deed, Mr President”.

Yhteenkään twiittiin ahkera twiittaaja ei ole vastannut. Mietin, pitäisikö aloittaa ennen kuin hän herää. Esimerkiksi: “Good Morning. What about resigning today? Do you think Muhammed Mursi, jailed ex president of Egypt could make better president of US than you do? Moderate muslim better than exteme whatsoever, eh? Think. They may say he is not born US citizen, but just as part of their fake news strategy? Judges may be on the way, but you just could meet them in court. Everything would end happily like in the Simpsons.”

Alle voisi laittaa linkit virkaanastujaispuheista, joista voi tunnistaa paremman.

https://www.theguardian.com/commentisfree/2012/jun/25/president-egyptians-mohamed-morsi

http://edition.cnn.com/2017/01/20/politics/trump-inaugural-address/index.html

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän viljoh9 kuva
Viljo Heinonen

Trumpin twiittaukset ovat toislaitaista toimintaa, kuten hänen kaikki muukin touhotuksensa. Turha odotella vastauksia. Ei hänen korkeutensa sellaiseen alennu. Twiitit on tarkoitettu kapenevan kannattajajoukon hengen ylläpitoon ja uhkailuiksi muille, jotta suurta johtajaa pitää epäröimättä seurata.

Käyttäjän EsaKauppila kuva
Esa Kauppila

Ei haittaa, jos ei vastaa. En uskoisi viihtyväni siinä keskustelussa.

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Trump on todennut, että pikaviestien lähettely netissä on kuin sanomalehden julkaisemista ilman kustantajan vastuuta. Osuvasti sanottu! Ilman miljoonia kiinnostuneita lukijoita kautta maailman se ei tietenkään onnistuisi.

Presidenttiä ei kiinnosta keskustelu, vaan omien ajatusten kuuluttaminen kaikkialle.

Käyttäjän EsaKauppila kuva
Esa Kauppila

Hycä jos kykenet sanomaan, mitä hän tai joku haluaa, näen hänet iste ulkoa samaan tapaan kuin Jari

http://www.nature.com/articles/srep41802

Eikä minun tarvitse mieliselllä.

Käyttäjän EsaKauppila kuva
Esa Kauppila

Toimituksen poiminnat